Praktijknieuws

 • Sinds september 2023 is mevrouw L.S.F. Konijnenberg, arts, bij ons in opleiding tot huisarts. Zij wordt begeleid door huisartsen I.C.Joziasse en J.P.J.Paping. Het is haar eerste jaar . Zij is arts en mag zelfstandig patiënten zien en behandelen. 

  Per 1 maart 2024 is Dhr. B.P.E. van Houten, arts, gestart met zijn stage bij de huisartsenpraktijk van C.W. Bouman en G.M. Versluijs . Hij is derde jaars huisarts in opleiding. Het betreft zijn laatste jaar.  Hij mag zelfstandig patiënten behandelen.

   

 • Vanaf maart 2024 kunt u bij Huisartsencentrum de Colvenier terecht voor een sterilisatie van de man. De sterilisatie wordt uitgevoerd door een ervaren huisarts J.H.Bouman. Hij zal deze verrichting samen met u inplannen. U kunt zich via onderstaand mailadres aanmelden. Vermeld uw mobiele nummer in de mail. Er wordt dan contact met u opgenomen.  

  Voor meer informatie: zie thuisarts.nl

  Aanmelden via: sterilisatie@hoedvianen.nl . Onder vermelding van uw naam en uw mobiele telefoonnummer.

   

 • Per 1 maart 2024 is er in Gezondheidscentrum de Colvenier weer een inloop prikpost van de STAR-SHL. De prikpost bevindt zich links van de hoofdingang in de voormalige huisartsenpraktijk Pons.

  De prikpost is dagelijks van 08:00-10:00 uur open. Afspraak is niet nodig.